Rólunk írták

Elismerés a Vasútegészségügynek...

B. Braun különdíjat kapott a Vasútegészségügyi Nonprofit Közhasznú Kft.

A zsűri értékelése alapján 2019-ben a Vasútegészségügyi Nonprofit Közhasznú Kft. nyerte el a B. Braun különdíjat, és a vele járó 1.000.000 forintos elismerést, amely a Medicina évkönyv kiadásához kapcsolódó, évek óta zajló pályázati megmérettetés.

 

 

A pályázaton a Társaság által kitöltött adatlap alapján ítélték oda az elismerést.

 

A Medicina TOP 200 kiadványhoz kötődően évek óta kiadják a:

  • Kiváló Klinikai Központ,
  • Kiváló Regionális Nagykórház
  • Kiváló Megyei Kórház
  • Kiváló Városi Kórház

 

díjakat, amelyek nem járnak pénzbeli elismeréssel, illetve a szakkórházaknak járó B.Braun különdíjat, amely az említett 1.000.000 forintos elismeréssel jár.

 

A díjátadásra 2019. október 8-án, a Hungexpón, a Medicina konferencia első napját követő gálaesten került sor.

 

A díjat dr. Pásztélyi Zsolt ügyvezető vette át prof. dr. Kovács Árpádtól, a Költségvetési Tanács és a Magyar Közgazdasági Társaság elnökétől, Nógrádi Tóth Erzsébettől, a Medicina TOP 200 alapító főszerkesztőjétől, illetve a B. Braun Magyarország képviselőjétől. A díjátadáson jelen volt még a fekvő divíziók képviseletében dr. Dalmadi Alice orvosigazgató asszony.

 

 

 

 

A zsűri elnöke, dr. Velkey György, a Bethesda Kórház főigazgatója, a Kórházszövetség leköszönő elnöke ekként méltatta a Vasútegészségügyi Nonprofit Közhasznú Kft. munkáját:

„A Társaság a Medicina kórházi pályázatokon minden évben részt vesz, adatszolgáltatása megbízható, reális. Sajátos szerepére és egyedi belső szerkezetére tekintettel a többi pályázó egészségügyi intézménnyel nehezen egybevethető a teljesítménye. A Kft. minden szempontból elismerésre méltóan működik, gazdálkodása kiegyensúlyozott, szervezettsége és szabályozottsága átlag feletti, emberi erőforrás ellátottsága megfelelő. A nehezebb infrastrukturális feltételeit a megbízható működtetés és irányítás kompenzálja.”

 

 

 

A díj elnyerése közös eredménye az összetartó ellátó személyzetnek, a kiválóságot, a hagyományosan jó szakmai színvonalat mindenek elé helyező szakmai vezetésnek és a jó stratégiai menedzsmentnek.

 

 


További cikkek:


vissza a lap tetejére  vissza

footer
Unió